Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 16-1-2018, 20:39 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zaterdag 9 juli 2011 om 13:41 uur. 

Starbucks op station Den Haag Centraal

NS Poort Retailbedrijf Servex heeft op 8 juli 2011 op station Den Haag Centraal een nieuwe vestiging van Starbucks geopend. NS is trots met Starbucks een topmerk naar station Den Haag Centraal te brengen.Het is de zesde vestiging van Starbucks op een NS-station, na succesvolle introducties op de stations Leiden, Amsterdam Centraal, Amsterdam Sloterdijk en Utrecht Centraal. NS Poort Retailbedrijf Servex en Starbucks plannen de opening van vestigingen op de stations Amsterdam Bijlmer, Amsterdam Zuid, Arnhem, Groningen, Hilversum en Nijmegen. Er wordt nu ook al gezocht naar enthousiaste partners (medewerkers). Meer nieuws over deze toekomstige vestigingen zal later dit jaar volgen.

“Met de komst van Starbucks op Den Haag Centraal willen we onze klanten een ontspannen plek bieden waar ze van hun favoriete koffie kunnen genieten. Met dagelijks ruim 190.000 reizigers op dit station, bieden we aan een grote groep mensen de mogelijkheid de kwaliteit van Starbucks koffie te ervaren”, aldus Directeur NS Poort Retailbedrijf Servex, Madeleine van der Zwaan. Klanten kunnen vanaf 8 juli 7 dagen per weekterecht bij Starbucks op station Den Haag Centraal. Door de week van 5.00 uur ’s ochtends tot 0.00 uur ’s nachts, in het weekeinde vanaf 7.00 uur ’s ochtends tot 0.00 uur ’s nachts.
Starbucks begon haar reis in 1971 als brander en retailer van koffiesoorten van hoge kwaliteit in een kleine winkelruimte in Pike Place Market in Seattle. Het bedrijf heeft nu vestigingen over de hele wereld. In iedere vestiging wordt hard gewerkt om de unieke Starbucks Experience voor elke klant tot leven te brengen. In 2002 opende Starbucks een koffiebranderij in Amsterdam, waar het bedrijf koffie ontvangt, brandt, verpakt en verscheept naar meer dan 17.000 retail vestigingen in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Het is de enige Starbucks branderij buiten de Verenigde Staten. Sinds 2007 heeft Starbucks twaalf vestigingen in Nederland geopend.

Den Haag Centraal is momenteel in verbouwing en krijgt een prachtige nieuwe hal. Het aanbod van retail en voorzieningen wordt onder meer uitgebreid met de nieuwe vestiging van Starbucks. Op www.denhaagnieuwcentraal.nl is meer informatie te vinden over de verbouwing van station Den Haag Centraal.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 16 JANUARI 2018

 - Omroep West: Sporen tramlijn 1 worden vanaf september aangepakt - 9 reacties

 - Automobiliste rijdt over het tramspoor op de Oude Haagweg - 3 reacties

 - Minder werkdruk en meer loon voor werknemers streekvervoer


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 15 JANUARI 2018

 - Kinderdagkaart voor €1,50 en prijzen winnen voor de hele klas - 5 reacties

 - CNV: Provincie Utrecht moet meer doen aan veiligheid OV - 1 reactieGelezen: 9241 keer.