Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 18-11-2017, 20:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst woensdag 16 maart 2016 om 11:40 uur. 

“Klachten nieuwe zwaardere trams op lijn 11 niet serieus genomen”
Testfase nieuwe trams is schijn

DEN HAAG - Niet serieus genomen. Zo voelen bewoners van Scheveningen zich nu, ondanks hun klachten over geluidsoverlast en trillingen in de testfase, de nieuwe zwaardere tram op lijn 11 gewoon langs hun woningen rijdt. CDA-woordvoerder Michel Rogier en Scheveninger Cees Pluimgraaff halen verhaal bij de gemeente.Sinds 7 maart is de aloude roodgele tram op lijn 11 tussen station Hollands Spoor en Scheveningen Haven vervangen door de rood-grijze Avenio. Omwonenden van het gebied tussen de Strandweg en de Doornstraat in Scheveningen ervaren geluidoverlast en trillingen wanneer de nieuwe zwaarder tram langs hun woningen rijdt. Ondanks het feit dat bewoners in de testfase al hun beklag hebben gedaan is de tram echter direct na de testfase, zonder aanpassingen, gaan rijden. Pluimgraaff: ‘’Wij willen weten waarom de HTM en de gemeente ondanks de klaarblijkende overlast die naar voren kwam in de testfase toch de tram doordrukt en laat rijden op dit traject.’’ Bewoners hebben nooit reactie gekregen op hun overlastmelding. ‘’Worden de klachten van burgers wel serieus genomen? Waarvoor is een testfase dan bedoeld?’’ verzucht Pluimgraaff.

Zijn collega Rogier reageert op de belofte van de HTM om een oplossing te zoeken. ‘’Gelukkig heeft de HTM aangegeven nu snel met een oplossing te komen. Te laat, maar een goed teken. Wij willen weten wat deze oplossing exact inhoudt en houden het scherp in de gaten. De overlast moet zo snel mogelijk ophouden.’’
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 18 NOVEMBER 2017

 - Geen trams door slechte staat van de sporen

 - SP Limburg bezorgd over toename inzet vrijwilligers in OV


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

 - Contant geld uit bussen van Connexxion in Haaglanden - 5 reacties

 - Pelikaanlezing Blauwe Tram in de Oude Kerk in Voorburg - 9 reactiesGelezen: 3001 keer.