Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 18-11-2017, 20:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst donderdag 18 oktober 2012 om 14:14 uur. 

13-jarige DJ krijgt HTM-tram als podium

DEN HAAG - "Wat maakt mijn dag? Als ik mag DJ`en in de tram!" Deze wens plaatste 13-jarige Tim uit Den Haag op de facebook pagina van HTM in het kader van de campagne `Make my day`. Aanstaande vrijdagmiddag, 19 oktober, gaat de wens van Tim in vervulling. In een speciale extra Make my day tram mag hij zijn DJ-kunsten laten horen aan reizigers.De Make my Day campagne van HTM loopt sinds eind augustus. Het is voor HTM een laagdrempelige manier om via facebook in gesprek te komen met haar reizigers en te horen wat er leeft. Daarnaast wil HTM het reizen met het OV iets extra`s meegeven door leuke wensen uit te voeren en daarmee de dag van reizigers te maken.

Mijn reis beginnen met de beste koffie van Nederland! Mijn vriendin verrassen met haar muziek in de tram! Samen een modeshow lopen in de tram! Het zijn zomaar enkele wensen die binnen zijn gekomen. Via facebook.com/HTMonline kunnen reizigers laten weten wat hun dag maakt. Er komen dagelijks vele reizigerswensen binnen en er is ook een aantal vervuld.

Om de twee weken vervult HTM een reizigerswens en legt dat moment vast op facebook. Zoals een reiziger die heel graag ijsjes wilde uitdelen aan andere reizigers of een reiziger die graag een keer "Oh, oh, Den Haag" met een buschauffeur wilde zingen. Dinsdag 25 oktober wordt een nieuwe wens uitgevoerd: `Oudjes van bejaardentehuis Delfshove die de hele dag op lijn 1 en 19 uitkijken een ochtend meenemen voor een ritje in de tram en gezamenlijk een kopje koffie drinken’. Of de actie tijdens Jazz in de Gracht eind augustus. Samen muziek maken in de tram; het filmpje leidde tot veel likes, positieve reacties en views van het filmpje.


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 18 NOVEMBER 2017

 - Geen trams door slechte staat van de sporen

 - SP Limburg bezorgd over toename inzet vrijwilligers in OV


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

 - Contant geld uit bussen van Connexxion in Haaglanden - 5 reacties

 - Pelikaanlezing Blauwe Tram in de Oude Kerk in Voorburg - 9 reactiesGelezen: 2285 keer.